Corporate Ferie Gaveideer begynder med en muligheder liste

Planlægge dette år til dine erhvervskunder og medarbejdere ferie gaver.
Nu er det tid til at forberede dette år corporate Ferie Gaveideer. Feriesæsonen er hurtigt nærmer sig, og du skal få din plan i orden nu. En muligheder liste er din skitse af gaveideer til kunder og medarbejdere på din gave liste. Du har brug for en separat muligheder liste for hver person på din liste.
Din lokale forretningsforbindelser og klienter er den første fase af planlægning, og er normalt den nemmeste at arbejde på. Du har tendens til at se og forbinder med lokale kunder hyppigere end dem ud af staten eller land. Hvis du holdt god noter i filen med kontaktpersoner, bliver dit valg nemmere.
En kasse med foretrukne cigarer, en dåse importeret beluga kaviar eller en select flaske spiritus givet personligt på en ferie parti og nemt kan planlægges i god tid. At kende dine klienter baggrund, kan lide, antipatier, osv. kan gå langt i at købe en gave, de ved, blev handlet specielt til dem.
Tip: Sørg altid en mental note om hvad din klient bestilt frokost eller middag. Det bør være opført på kvitteringen. Notere det ned i din Kontaktadministrator. Kan lide spaghetti, fisk og skaldyr, vodka, hvidvin, antipatier portvin, bourbon og vildtlevende vildt. Gøre det samme for andre kategorier såsom sport og rejser. Hvis du ikke har disse oplysninger, udarbejdet endnu, tage lidt tid nu til at sortere gennem frokost og middag kvitteringer mv. til begynder listen muligheder.
Og her er hvad der gør en perfekt ferie business gave. Entydighed og personlighed, som vil vise kunden at tanke gik ind i udvælgelsen. Er det ikke, hvilken gave giver formodes for at være omkring alligevel? Du ønsker at gøre din virksomhed klient eller Lektor føler sig særligt. Scotch eller champagne til alle fungerer ikke, som mange ikke drikker alkohol. Tage sig tid nu til at danne en muligheder liste for hver person. Det vil gøre endelige valg meget lettere.
Hvad med kunder og medarbejdere, der er ude af staten eller dem, du ikke har mange personlige oplysninger om? I dette tilfælde, du har ikke personlighed til at arbejde med, men du kan stadig købe noget unikke og specielle. En speciel gave, der stigende popularitet er en Maine hummer middag, der er leveret til kundernes dør. Gaven er unikt og kan justeres i størrelse til at passe dit budget. Det er også meget nemt at sende og kan indløses af klienten til en særlig aften når som helst. Læs yderligere anmeldelser på hummer gave levering og andre unikke fødevarer på www.lobster-caviar-truffles.com.
Da denne feriesæsonen nærmer, Husk at sætte til side lidt ekstra tid til at danne en muligheder liste for dine kunder og medarbejdere. Hvis du bruger den samme tankeproces, du bruger, når valg af gaver for din familie, det unikke og personlighed af dit valg vil vise, og du vil blive husket for det.

1 thought on “Corporate Ferie Gaveideer begynder med en muligheder liste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.