Nye teknologier i automat industri

Automat teknologi har været igennem en masse ændringer og forbedring over tid. I dag, lever folk i et tempofyldt verden. Forbrugerne har altid travlt og altid har ønsket for en nem adgang til de ting, de har brug for. Med dette behov kommer fremkomsten af automater og disse dage automatindustrien er en af de hurtigst voksende industrier i verden.

Dybest set, en automat er en maskine, der dispenserer produkter efter kundens depositum kontant. En automat er designet til at bortskaffe produkter uden en bank. Automater har valuta detektorer, som afgøre, om den kontante indsat er nok til at betale for den ønskede vare.

Automater er normalt placeret i indgange til og udgange fra alle virksomheder nogle gange det er placeret i nærheden af toiletter og springvand. Produkter, som de normalt marked er alkohol og cigaretter, avis automater er ogsÃ¥ tilgængelige, slik, sodavand snacks, kort â €”ringer, kapsel, bilvask, CD DVD, kaffe, kold mad, kraner dispensere, dollar bill vekselerere, Hershey Nugget , Impuls spil sæbe Tøjvask, medicinsk og frimærker automater.

Automater er beregnet til store opbevaring. Maskinen er også beskyttet mod tyverier. Automater har altid et telefonnummer, der er trykt i hoveddøren af maskinen, som brugerne kan ringe til service.

Der er forskellige former for automater pladskrævende slik og gumball automat er en automat, at sælger slik barer. Denne maskine sælger en håndfuld slik, hoppende bold, kapsler med små legetøj indeni eller undertiden smykker. Fuld linje vending er en type af automater. Denne maskine sælger en bred vifte af produkter slik, cookies, chips, frisk frugt, mælk, kold mad, kaffe, flasker og dåser af natron, og frosne produkter som is og selv sælger kaffe, snack, kold mad og glas-front flaske maskiner. There’ s en maskine, der kaldes specialiseret automater. Denne maskine sælger toiletfaciliteter. Dette er normalt placeret i damer toiletter dør. Denne maskine er fyldt med puder eller tampon, medicin og kondomer.

Med automater avis kan forbrugeren låse beholderen og gør off med alle aviser inde efter at have betalt for en. Denne automat er ikke så sikker medmindre køberen er ærlig nok til at få bare en avis.

I dag er automater ikke til fødevarer og snacks kun. De sælger nu iPod’ s tilbehør, opkald kort, digitale kameraer og kameraer til telefoner. Automat, der sælger moderne elektroniske produkter er allerede blevet typisk i andre lande. Disse former for automater er normalt placeret i lufthavne, købmandsforretninger og indkøbscentre. Disse automater også acceptere kreditkort som betaling for det produkt du ønsker at købe.

Automater er ikke lavet perfekt. Der var nogle bemærket fejlfunktioner som mønt marmelade, mønt blokering af detektorer og produkter frigives ikke fuldt ud. Automat fabrikanter har set disse funktionsforstyrrelser og har yderligere ønskede at gøre disse maskiner bedre. I de sidste ti år, er store forbedringer i den vending teknologi blevet observeret af forbrugerne gør maskinen en mere effektiv måde for hurtigt og hurtig køb.

Telemetri er en af de nyeste vending nyskabelser. Telemetri er starten på billig trådløs teknologi at gøre kontantfrie betalinger mere godkendt. De fleste automater ære nøjagtige ændring kun og ifølge undersøgelserne, 50% af forbrugerne er stoppet fra at bruge salgsautomaterne på grund af den nøjagtige ændring kun politik. Med telemetri, maskiner er aktiveret til at gøre salget selvom forbrugerne doesn’ t har den nøjagtige ændring. Dette sker gennem bill changer. Med telemetri er det også nu muligt at overføre lager og salg data til en tildelt lastbil parkeret i nærheden maskinen. Dette giver signalet til driveren eller en ansat i afgift at tage produkter til automat til udsætning.

En af automaterne funktionsfejl bemærkede er, når maskinen ikke at frigive produkterne. For at forhindre dette i at ske, nye automater især er disse snack automater, der sælger letvægts elementer såsom chips og chokolade, nu installeret med spiraler, der holder de emner, der indeholder lasere. Disse er placeret i nærheden af adgang til døren. Laseren er designet til automatisk at registrere de produkter, der falder og når produkter ikke registreres efter en angivet tid eller minutter, spiralen viser sig automatisk henne ved maksimum i tre omgange. Hvis efter tre omgange, at produktet ikke at falde, pålægger maskinen kunden at foretage et andet valg eller refunderer hans penge.

Automater er en af de nyttige produkter af teknologi. Den lethed og bekvemmelighed det bringer til forbrugerne er virkelig en stor forundring i verden bevæger sig i et hurtigt tempo. Hvis en person føler sig sulten eller måske skal noget midt om natten, behøver han ikke at vente, indtil om morgenen for at få det. Alt hvad han skal gøre er forbi en af automaterne i nærheden og få hvad han ønsker.

3 thoughts on “Nye teknologier i automat industri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.