Livsforsikring – der har behov for det

Hvorfor gør du brug livsforsikring dækker?
Hvem har brug for det?
Livsforsikring dækning er enten et fast beløb eller en indtægt på den alt for tidlige død af en individuel. Nogen der død ville skabe et økonomisk tab til en anden har derfor behov for livsforsikring dækker. Dette kan/bør omfatte følgende:-
Parterne i pant eller faktisk et lån (realkreditlån livsforsikring dækning)
Nogen med pårørende (mens en forælder ikke kan arbejde, da der ville være et finansielt tab hvis noget skulle ske samtidig med at der er små børn til at blive passet)
Nøglepersoner. Hvor en virksomhed vil lide finansielle tab på død af en vigtig medarbejder.
I det væsentlige kunne enhver situation, hvor monetære tab ville være påløbet eventuelt har brug for livsforsikring dækker.
630.000 mennesker i Det Forenede Kongerige vil dø dette år * * kilde: nationale statistikker, vinter 2002
Typer af dækning
Tidsbegrænset livsforsikring
Tidsbegrænset livsforsikring er som det antyder taget ud for et bestemt antal år fra starten. Med denne type politik du er blot baseret betale for garantierne på din alder, helbred og på sigt. Derfor er det vigtigt at opnå de mest konkurrencedygtige sigt livsforsikring tilbud på garantierne. Det er muligt at tegne en tidsbegrænset livsforsikring, der vil betale niveau engangsbeløb, faldende engangsbeløb (realkreditlån livsforsikring dækning) eller regelmæssige betalinger (indkomst).
Hele livet
Som navnet antyder, potentielt, vil denne type politik yder dækning gennem en personer livet tid. Når at få hele livsforsikring citat, og niveau af premium dog der andre aspekter skal betragtes som investeringsafkast, virkningen af afgifter, finansielle styrke virksomheden.
Hvilken en?
Der er gode argumenter for både type af politik. Vi foreslår, at følgende kunne udgør de vigtigste overvejelser:-
Koste – hele livsforsikring, som en tommelfingerregel er normalt den dyrere slags produkt.
Periode er denne daekning nødvendig – hvis dækning er nødvendige for en bestemt periode, dvs. en pant sÃ¥ sigt dækning kunne være mere passende
Fremtidige planer – hvis for eksempel en familie er planlagt, sÃ¥ hele liv kan tilbyde fleksibilitet for at øge dækning for denne eller andre som begivenheder.
Bemærk
Kritisk Illness(CI) giver nu en lige så vigtig fordel og vi vil kraftigt anbefale at du se CI faktablad.
Konklusion
Dette faktablad er ment som en rough guide til behov og muligheder omkring livsforsikring. Det er på ingen måde en omfattende disposition til anyones særlige krav. Det ville derfor være klogt at bruge dette som en guide og søge mere omfattende rådgivning via en professionel uafhængig økonomisk rådgiver. Alle rådgivere er regulerede og godkendt af finansielle tjenesteydelser myndighed (FSA) og er nu forpligtet til at forklare deres status til dig (enten uafhængig og afgift opladning, uafhængige men betalt af Kommissionen kun eller bundet)

8 thoughts on “Livsforsikring – der har behov for det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.